Forum studentów II roku Logistyki WZiEU
Jutro to jest 3 czerwca roku biezacego robimy wypad na glebokie : d
im wiecej osob tym lepiej punkt zborny do ustalenia godzina okolo 19 : )
zalecane zabranie cieplejszego przyodziewku : D
dobra ludzie robimy tak, macie następujący wybór: GRILL u Gregoriego pod akademcem albo OGNISKO na głębokim, od Grzesia problem wrócić na chate nie jest, ale dla ludzi którzy chcieli by nad "wielką wodą" to jest problem następującej maści-tramwaje i autobusy do 22-23 kursują;] ale że mam postanowienie że nie pije to mógłbym ukraść auto 5lub6 osobowe i no rozwieść ludzi po imprezie, no nie powiem wolałbym zrobic to 1 kursem na koniec imprezy bo też nie widzi mi się rola robienia za taksówkarza;] a jeżeli był brał tego 6 os. dostawczaka to ludzi można na pakę poupychać i jakoś się poleci, gorzej jak nie będę go miał;]no wiec wypowiadajcie się jak chcecie i wolicie.;]
Ja popieram zdecydowanie grilla, bo mniej zachodu łatwiej wrócić do domu, no i Mariusz nie bedzie się nam musiał poświęcać (nie mówię bynajmniej o odwożeniu tylko o nie piciu ) będzie się mógł chłopak dalej przykładnie alkoholizować
Pozdro!
no niech to dunder świśnie:D ejjj masakra wszyscy mnie uważają za alkoholika? no kurde:D przecież po 1 ja nie pije dużo(nie widzieliście mnie jeszcze dobrze pijanego!) po 2 Jacek pije wiecej i częściej!
a pozatym jak będzie auto to będzie można po 1 muzykę puścić po 2 zabiorę jakieś rzeczy np stolik, siekiera i dyby na niesforne osoby;]
@Mario
ja pije adekwatnie do rozmiarow : P mniejszy musi mniej ja musze wiecej : P poza tym ja nie mam krepujacych zdjec po pijaku : d [widocznie nie mieli wtedy aparatu : D ]
@co do tematu
mi to obojetnie jak zrobimy tak bedzie i ja sie dostosuje zarowno grill jest kuszacy jak i ognicho ! : D btw Mario ze mna sie napic bedziesz mogl na grillu docen ten zaszczyt : d
ejj łat de fak jakie krępujące zdjęcia? beeeeeeeeeeez przesady!!!! Aniu skomentowałbym ale nie skomentuje:P bo... no właśnie;] wiec tak adamski za grillem bajer za grillem, araszkiewicz obojetnie idzie za grupą, klaudia grill, no a reszta mniej wiecej się tu wypowiedziała nie wiem jak z grzesiem no i reszta ale nie mam numerów do reszty. Tak zaszczyt w cholere:D no nie wiem to jak chcecie? decydować sie bo musze wiedziec czy mam busa rozładowywywać czy zostawić ten majtan na pace;]
w sumie jesli ludzie dadza rade do 4 rano sie bawic to glebokie kusi : D
ja pojde za stadem : )
DESPOTKI ! ; d
jak cos ja pije jutro wina ale podkreslam nie napoje winopodobne a WINA ; p